Historia Piekarni Kozielski rozpoczęła się w pierwszej połowie XX wieku w urokliwej miejscowości Mszana.
To właśnie tam Karol Kozielski, prapradziadek dzisiejszych właścicieli, otworzył pierwszą skromną piekarnię.
Jego pieczywo było sercem całej okolicy,
Pokolenie po pokoleniu rodzina Kozielskich przekazywała tę niezwykłą tradycję, zachowując troskę o każdy detal, recepturę i smak.
Objęliśmy naszymi produktami cały Śląsk jak i pobliskie województwa.
Mimo tej ekspansji, nasze oddanie dla tworzenia najwyższej jakości chleba i nieustanny rozwój technologiczny pozostały niezmienne.
Nasze wyroby trafiły do największych sieci handlowych w Polsce.
Jednak pomimo takiego upływu lat i szybkiego rozwoju wciąż podtrzymujemy nasze korzenie.
Otwieramy nasze sklepy wcześnie i zamykamy je późno, tak aby zapach świeżego chleba mógł poczuć każdy niezależnie od pory dnia, w której postanowi kupić pieczywo.
Nasza misja jest prosta — łączyć ludzi poprzez pieczywo.
Dlaczego to robimy? Bo kochamy chleb i wierzymy, że smak rodzinnych tradycji powinien być dostępny dla każdego.