Mąka pszenna, nadzienie cukiernicze o smaku czekoladowym [cukier, syrop glukozowo – fruktozowy, skrobia modyfikowana, proszek kakaowy o obniżonej zawartości tłuszczu, stabilizatory (celuloza mikrokrystaliczna, karboksymetyloceluloza), sól, tłuszcz palmowy, substancja konserwująca (sorbinian potasu), regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, cytrynian tripotasowy), emulgatory (E471 mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, E475 estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu), barwniki (E171 dwutlenek tytanu, E150b karmel siarczynowy), aromat], woda, polepszacz do produkcji pieczywa pszennego półcukierniczego [mąka pszenna, emulgator (E481 stearyoilomleczan sodu), substancja przeciwzbrylająca (E170 węglan wapnia), środek do przetwarzania mąki (E300 kwas askorbinowy), enzymy (pszenica)], drożdże, margaryna płynna [oleje roślinne 70% (rzepakowy), woda, emulgatory (mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyna), sól, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), substancja konserwująca (sorbinian potasu), barwnik (annato), aromat], masa jajowa [jaja (99,9%), regulator kwasowości (kwas cytrynowy)], cukier, dekoracja [całkowicie uwodornione tłuszcze roślinne (ziaren palmowych), odtłuszczone kakao w proszku, emulgator (E322 – lecytyna sojowa, środek aromatyzujący (wanilina), sól, barwnik [olej słonecznikowy, woda, cukier, E160a(i) beta-karoten (2%), mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem cytrynowym, E307 alfa- tokoferol, E304(i) palmitynian askorbylu].