mąka pszenna, margaryna [oleje roślinne (palmowy, rzepakowy, kokosowy, częściowo utwardzony palmowy w zmiennych proporcjach), woda, emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych lecytyny), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), barwnik (annato)], masa jajowa [jaja (99,9%), regulator kwasowości – kwas cytrynowy], woda, proszek do pieczenia [substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu, fosforany wapnia], sól, nadzienie [margaryna [oleje roślinne (palmowy, rzepakowy, kokosowy, częściowo utwardzony palmowy w zmiennych proporcjach), woda, emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych lecytyny), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), barwnik (annato)], woda, budyń [cukier, skrobia modyfikowana, mleko w proszku pełne, serwatka (z mleka) w proszku, mleko w proszku odtłuszczone, substancja zagęszczająca: alginian sodu; stabilizator: difosforany, sól, aromaty, barwniki: karoteny, ryboflawiny], woda].